tiistai 7. heinäkuuta 2015

Vannomatta paras

Jälleen ollaan siinä tilanteessa, että raskaustestin aijoin tehdä vasta dpo12 aikaisintaan, eli perjantaina..Vannomatta paras.. tein testin jo tänään illalla.. tein raskaustestin ja ovulaatiotestin.. 

Tässä testiajalla otettu kuva
Sininen testi on raskaustesti, vihreä ovulaatiotesti. 
Vihreässä näkyy selvästi 2 viivaa, sinisessä hyvin hailakka viivanpaikka,
ellei jopa haamu. 

Tämä kuva on otettu 15 minuuttia edellisen jälkeen.
Viivat vahvistuneet. 
Sinisessäkin näkyy selkeämmin haamulainen.

OIREET:
- rintojen pinkeys
- nuutunut olo
- repäisykivut munasarjoissa
- aaltomaista pahoinvointia 

Lähipäivät kertovat paljon lisää, testejä tulee varmasti tehtyä nyt päivittäin, kunnes olen varma testin tuloksesta. Tätähän sillä yritetään välttää, jos malttaisi testata vasta, kun ne menkat ovat myöhässä.. ei tarvitsisi tehdä tulkintoja olemattomista viivoista.. näkisi tuloksen heti.. plussa tai ei.. 

Mutta toisaalta.. jos tänään ois ollut tyylipuhdas nega.. olisin voinut sanoa, että liian aikaista testata.. jos olisin ollut oloni puolesta 100% varma, että olen raskaana, negan jälkeen se olisi pienempi.. dpo 10 tehty negatesti ei poistaisi toivoa kokonaan.. olisin 50% varma että olen raskaana.. jne.. mutta jos olisin odottanut vaikka sunnuntaihin asti.. olisin olettanut olevani 100% varmuudella raskaana ja tulos olisi negaativinen.. se olisi iso pudotus alas.. näin putoan pehmeämmin.. jos putoan ollenkaan.

Pitäkää peukkuja... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti