perjantai 8. toukokuuta 2015

Jäitä hattuun?

Niin mitenhän onnistuisi pitää jalat maassa ja pää viileänä läpi kierron?
Vauvakuume on viheliäinen kaveri, se ei sovi minulle ollenkaan.
Tälläkin kertaa kun päätimme, että on seuraavan lapsen aika, minun ei piätnyt hötkyillä eníkä hätäillä. Kaikki sujuikin hyvin siihen asti, että oikeasti tulin raskaaksi ja harmiksemme raskaus meni kesken. Pahimman pettymyksen laannuttua tilasin ovulaatiotestejä ja silloin taisi vauvakuume nousta siihen pisteeseen, josta paluuta ei enää ole. 

Meneillään on toinen yrityskierto keskenmenon jälkeen. Siihen ensimmäiseen kiertoon suhtauduin varauksella, mutta suurien toiveiden kera. Pettymys oli kova, kun kuukautiset alkoivat ja vieläpä kolme päivää etuajassa. Tänään on kp23 ja eilinen ovulaatioplussa kertoo, että ovulaatio on suurella todennäköisyydellä tänään. Onneksi mies on sen verran motivoitunut, että jaksoi puuhastella pitkän työpäivän jälkeen. 

Taidan lopettaa ovulaation testaamisen tässä kierrossa ja tyytyä eiliseen tulokseen. Eilen viivat olivat yhtä vahvat, tänään tulos voisi olla vielä vahvempi, mutta luulisin että se eilinen testi lasketaan jo positiiviseksi. Turha sekoittaa enää vauvakuumeista päätäni uudella testillä. 

Koulun suhteen on nyt helpottanut, minulla alkoi nimittäin kesäloma. Eilen palautin 2 harjoitustyötä ja vielä olisi yksi tekemättä, mutta taitaa jäädä syksyyn. Kesä ei tule olemaan helppo, sillä taloudellisesti olemme hvyin tiukoilla, koska en ole saanut kesätöitä. Olen siis tuloton kesän ajan ja se vaikuttaa kovasti lapsiinkin, kun ei ole varaa oikein tehdä mitään. Pitää yrittää nauttia paikallisista antimista ja iloita itse kesästä.

kp 22 ylimpänä, keskellä kp23 päivä ja alhaalla kp 23 ilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti