lauantai 4. huhtikuuta 2015

Lyhyt ilo?

16.3.2015
Viikonloppu on ollut raskas ja ahdistava.
Jälleen kerran olen pettyny itseeni ja malttamattomuuteeni. Joka kerta vannon, että en tee liian aikaisin raskaustestiä. Mutta tälläkin kertaa tein sen aivan liian aikaisin. Sain kyllä selkeämmän plussan vielä, kuin mitä edellisen postauksen kuvassa on. Mutta sitten sain päähänpiston hakea digitestin ja siihen pärähti teksti "Ei raskaana" 
Luin käyttöohjeet huolellisesti. Tee testi aamuvirtsasta. Innostuksissani ajattelin vain, että eihän sillä niin väliä ole milloin sen tekee, toimii ne muutkin testit mihin vuorokauden aikaan vaan. Tein testin heti kun tuli kaupasta, n. muutaman tunnin pidätyksen jälkeen. Ei ollut kovin kaunista luettavaa "ei raskaana"  Kamala paniikkihan siitä tuli. Googlen avustuksella tutkin asiaa ja löysin vinkin purkaa digitesti ja katsoa liuskat sen sisältä. tein työtä "käskettyä" ja kyllähän siellä vaaditut kolme viivaa löytyi, mutta kaksi niistä todalla hailakoita. Ja mitä enemmän tutkin asiaa googlessa, sitä usempaan kommenttiin törmäsin, jossa sanottiin ettei viivoista voi päätellä yhtään mitään. Liuskatestit näyttävät edelleen positiivista tulosta.
Huono viikonloppu ei loppunut tuohon, kuopuksemme sairastui ilmeisesti noro-virukseen ja oksensi perjantai-lauantai välisen yön. Eilen perheen kaikki muut paitsi 2 lasta, minä ja mieskin, sairastuimme samaan virukseen ja oksentelimme koko yön. Olo on edelleen hutera ja heikko ja pieni kuvotus muistuttaa olemassaolollaan. Tänään epävarmuus sai lisää pontta, kun havaitsin punertavaa vuotoa. Näinkö lyhyeksi meidän ilo jää?
Olen tehnyt kaiken mitä ei pitäisi. Tehnyt raskaustestin liian aikaisin, tehnyt testin väärään aikaan, hajottanut testin ja tarkastellut sen sisältöä, gooletellut ahdistuakseni vähän lisää. Auttaako asiaa, jos sanon, että seuraavalla kerralla odotan niin kauan, että kuukautiset ovat myöhässä. Vannomiset tuskin auttaa, tulen tekemään nämä samat virheet yhä uudelleen ja uudelleen.
Huomisaamua odottaa digitesti. Luulen että sen tulos ei ole se mitä toivoisin. Raportti testistä luvassa huomenna. 

kello 23.37 päätin tulla päivittämään, että huomisen testiä ei tarvita.
Kovat alavatsakivut, krampit ja verinen vuoto runsastuu.
Keskenmeno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti